Διαμονή και δωμάτια


Σχετικά με τα δωμάτια, στο ξενοδοχείο υπάρχουν 2 κτηριακές εγκαταστάσεις . Οι όποιες στο σύνολο παρέχουν 22 δωμάτια. Στο πρώτο κτήριο υπάρχει ισόγειο και πρώτος όροφος περιέχει 6 δωμάτια, 3 και 3 αντίστοιχα. Στο ισόγειο τα δυο πρώτα είναι για ΑΜΕΑ ενώ το άλλο είναι ένα τετράκλινο δίχωρο δωμάτιο. Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο αντικρίζουμε άλλα 3 δίκλινα δωμάτια.
Προχωρώντας στο δεύτερο κτήριο και συγκεκριμένα στον 1 όροφο βρισκόμαστε μπροστά σε άλλα 9 δωμάτια των οποίων 1 από αυτά είναι δίχωρο τετράκλινο ενώ τα υπόλοιπα δίκλινα. Στον δεύτερο όροφο του καταλύματος βρίσκουμε άλλα 7 δωμάτια ένα εκ των εκ των οποίον είναι δίκλινο και ένα τρίκλινο ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι τετράκλινα.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου περιέχουν στο εσωτερικό τους μια ντουλάπα ένα γραφείο με μια καρέκλα, εγκατεστημένο ραδιόφωνο στον τοίχο και σταθερό τηλέφωνο για επικοινωνία με την reception, μια μπαγκαζιέρα, μια τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, wifi , ένα ερκοντίσιον, και δυνατότητα τοποθέτησης μικρού ψυγείου, ένα παράθυρο , τουλάχιστον δύο κομοδίνα, ενώ ο αριθμός των κρεβατιών διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο του δωματίου. Επιπλέον όλα τα κρεβάτια των δωματίων είναι μονά εκτός από αυτά των τετράκλινων δωματίων που βρίσκονται στο δεύτερο κτήριο και δεύτερο όροφο που έχουν ένα διπλό και δυο μονά. Το μπάνιο περιέχει έναν νιπτήρα με καθρέπτη από πάνω και ένα ράφι, μια λεκάνη , μια ντουζιέρα καθώς και ένα με δυο παράθυρα για φυσικό φως και αέρα . Στο εξωτερικό μέρος των δωματίων βρίσκεται ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με ένα τραπέζι με τασάκι και 2-4 καρέκλες ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου.

Τα δωμάτια για ΑΜΕΑ : Οι πόρτες έχουν σχεδιαστεί μεγαλύτερες και της εισόδου αλλά και του μπάνιου για περισσότερη άνεση καθώς το μπάνιο και ο υπόλοιπος χώρος είναι και αυτά μεγαλύτερα.

Στο πρώτο κτήριο τα δωμάτια του ισόγειου έχουν θέα στον πίσω κήπο του ξενοδοχείου ενώ αυτά στον επάνω όροφο έχουν θέα και στον κήπο αλλά και στο βουνό της περιοχής, σε ένα τμήμα του χωριού και στην θάλασσα.
Στο δεύτερο κτήριο τα δωμάτια στον πρώτο όροφο έχουν θέα στον εσωτερικό κήπο του ξενοδοχείου αλλά και στην πισίνα ενώ στον δεύτερο όροφο έχουν θέα και στον εσωτερικό κήπο και πισίνα αλλά και στην θάλασσα.

Τα παιδιά στο ξενοδοχείο είναι δωρεάν μέχρι την ηλικία των 2
Ότι αφορά τους περιορισμούς για τα δωμάτια επιτρέπονται μόνο μικρόσωμα σκυλιά, απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στα δωμάτια.

 

 

 

Αν θέλετε να ακούσετε το κείμενο μέσω εκφώνησης παρακαλούμε πατήστε το κουμπί – Εκφώνηση κειμένου – για τη διακοπή της εκφώνησης πατήστε πάλι το ίδιο κουμπί.
Font Resize
Contrast